Skader vippe extension?

Ikke gjør det, vippene blir skadet!!……??????

Har dere hørt det noen ganger?

Jeg hører, leser og blir spurt om det ukentlig.

Hvordan kan egentlig vippene bli skadet?

Våre vipper skiftes ut ett sted mellom 45 til 90 dager og erstattes ganske enkelt med fremveksten av ett nytt vippehår. Vi har ingen vipper som har eksistert lengre eller vil eksistere lengre enn det. Så hvordan kan da vippene skades??

Ja de kan SLITES på den måten at om din vippeteknikkere gir deg for tykke, for lange eller slurvete vipper som limes sammen. Eller om din vippeteknikker ikke forstår å følge med “helsen” til dine vipper underveis. Da kan det godt være at levetiden på den naturlige vippen forkortes og at du må ta pause for at de skal vokse ut til ønsket lengde igjen.
Men skadet!?
Om du skal skade vippene må du skade hårsekken, og det håper jeg virkelig at ingen vippeteknikkere som er utdannet av en dyktig lærer gjør.

Vi som er utdannet innen faget går gjennom grundig trening av teknikk og riktig bruk av lim og utstyr. Du burde kunne stole på en utdannet (sjekk diplom).

Desverre vet jeg at det er MANGE her i Norge som har lært av en som har lært av en osv….
Det er da du hører historier om at de klipper vippene dine under behandling, øyne limes igjen og ubehagligheter. Det er også disse som kan sette deg i den situasjonen at vippene slites.
Det er desverre DEG som kunde som selv må ta ansvar for å sjekke at din terapeut er til å stole på og være trygg hos.

Vippe extension skal være ett enklere valg og penere valg enn mascara. Du skal kunne stå opp uten å måtte sminke de, alltid ha våkene og glamorøse øyne og ellers ikke tenke så mye på de før den tredje uken kommer og du drar tilbake for 45 minutter for å fikse de og 3 nye uker uten styr ettefølger.

Har du en historie om hvordan vipper har vært opplevd av deg, så fortell meg gjerne. Leter du også etter en dyktig vippeteknikker i ditt område, spør meg.

 

Mvh Katrine Carlie