Hvorfor trenger man påfyll av vippeextensions?

Å få på vippeextensions og å slippe den daglige jobben med å ta på mascara på er en drøm, og man ønsker at de skal vare evig.

God øyehygiene vil hjelpe vippene til å vare lengre, men det er ikke til å unngå at de litt etter litt begynner å falle av. Dette er en del av en helt naturlig prosess som er våre naturvippers egen levesyklus. Vipper er ikke skapt fra naturens side til å vare for alltid, og dette er hvorfor vi trenger påfyll med vippeextensions etter 2 til 4 uker.

 

volumvilde

 

Våre egne natur vipper har en levetid på mellom 45-90 dager.  Etter dette er de ferdig utvokst og faller av.  Ved å falle av gir de plass til nye vipper som begynner å vokse.

Denne prosessen foregår i tre faser, Anagan, Catagan og Telogen. Kort fortalt er dette faser hvor de vokser, faller av og har en hvilefase.

Dette betyr ikke at alle vippene er i samme syklus til enhver tid.  Tenk om det hadde vært tilfellet, og vi hatt perioder uten noen vippehår i det hele tatt…

I gjennomsnitt mister vi 3 til 5 vipper hver eneste dag.
Hair-Growth-Cycle_Copyright-1024x663

Etter ca to-tre uker har du mistet mellom 60-90 vipper, avhengig av hvilken fase dine vipper er i. Dette er noe man til vanlig tenker lite over og merker skjeldent noe til før man begynner med vippeextensions.  Ved å bruke vippeextensions blir denne prosessen straks mer tydelig, og behovet for påfyll vil være nødvendig for å opprettholde fyldigheten.

Behovet for påfyll vil variere ut ifra hvilken fase vippene dine er i og hvor mange vipper du selv har. Noen har få naturlige vipper mens andre har mange.

Jo færre vipper man har jo synligere er det når de begynner å falle av. Antallet vipper man mister ikke er færre eller flere om man har få eller mange vipper.

Kort fortalt trenger man påfyll pga disse naturlige faktorene:

  • VIPPENE FASE
  • VIPPENES LEVETID
  • ANTALL VIPPER DU HAR

Sørg for å book din neste time for påfyll når du er hos oss så du er sikret en time til riktig tid ut ifra sist påfyllstime! 🙂