HVA ER SUNNE VIPPER?

.

Hva er sunne vipper egentlig?

Vi snakker ofte om vippene er sunne eller ikke, men hva er usunne vipper og hvordan skal sunne vipper være?

-Vipper er først og fremst en del av vårt immunsystem. De er her for å beskytte øynene mot puss, bakterier, svette, støv osv. Vippene våre vokser (som forøvrig alt håret på kroppen) ut av en hårsekk. Det er her, nede i hårsekken all info om hvordan håret skal reprodusere seg selv gang på gang finnes. Ja for du vet vel nå at håret vårt byttes ut regelmessig og nytt vokser ut? Vippehåret har heldigvis kortere levetid en hodehåret.

Sunne vipper er vipper som vokser ut sin lengde og har god tykkelse.

Når vi sier at vippene dine ikke er sunne, så handler det om at de er tynne, korte og skjøre som for eksempel har forekommet pga slurvete mascara og sminkebruk, samt langvarig bruk at dårlig utførte vipper.

MEN frykt ikke. I og med at våre vipper er en del av vår immunsystem vil de innen 1,5-3 mnd ha kommet seg igjen, da dette er vekstperioden for øyevipper.

Så si nei til daglig øyesminke, bruk vippeextension og velg en dyktig vippeteknikker❤️

skrevet av: Katrine Carlie