Behandlinger

_DSC8147

Klassisk vippeextension

På bildet vises ett eksempel på ett fullt Klassisk sett.

På en full klassisk vippeextension behandling festes ca 70 til 100 syntetiske hår per øye. Vippene plasseres på ens egne naturhår, og ens egne naturhår bestemmer max fylde man kan oppnå på ett klassisk sett – man kan ikke få flere vipper enn man har fra naturens side, men vippene blir lengre, tydeligere, og gir inntrykk av en perfekt mascaraeffekt med en flott bøy.

Dette er behandlingen som gir mest naturlig resultat, og er en stor favoritt om man ønsker perfekte vipper det lille ekstra.  Dette er også behandlingen vi anbefaler alle å starte med om man aldri før har prøvd vippeextensions.

Volumvipper

Dette er det siste tilskuddet til vippebransjen. For noen år tilbake fant vippeteknikkere som Irina Levchuck, Loreta Jasilionyte Teresa Smith ut at man kunne bruke ultralette syntetiske hår til å og feste flere syntetiske vippehår sammen på det naturlige vippehåret, uten at det ble for tungt for det naturlige håret.

Flere av disse verdenskjente teknikerene har utviklet sine helt egene teknikker og «viftene» som lages har sitt helt egene design skapt av sin oppfinner. Disse viftene kan ikke på noe måte sammenlignes med punktvipper.  Punktvipper er tunge, og kommer som ferdiglagede vifter (ofte med en knute ved roten).   Volumteknikkene er 100% rent håndarbeid og kunstverk skapt i øyeblikket hvor arbeidet utføres. Om du ønsker en tett mørk look er denne rett for deg. Her anbefaler vi å ikke velge for lange vipperfor å oppnå max fyllde.

13350543_954998901265538_5025902459343116712_o-kopi
heidi-gammel-hjemmeside

Mixed Combination

På bildet vises ett sett med beehandlingen Mixed Combination.  Dette er en behandling som kombinerer enkle vippeextensions (klassiske vipper) og volumvipper (XD/ 2D/3D/Russian volume).

Her bygger vippeteknikeren opp en mal med enkle klassiske vipper, og fyller deretter inn med volumvipper for å skape fylde.  Volumvipper består av håndlagete vifter med svært delikate og lette hår som legges i en vifte på ett enkelt naturhår.  På denne måten skaper man en illusjon av fylde, og av at man har flere vipper enn man har fra naturens side.

De klassiske vippene er tykkere og skaper flott definisjon, mens volumvippene skaper fylde og mørke.  Dette er en flott behandling for deg som ønsker å mer fylde, men å enda den flotte definisjonen klassiske vipper skaper.

NB: Vi vurdere «helsen» til vippene for hver klient. Om vi mener at dine vipper ikke kan bære en bestemt lengde eller tygde vil vi gi beskjed om dette. Overdrevent bruk kan skade vippene dine på sikt og vi ber om at du stoler på at vi ønsker det beste for deg og dine vipper.

Vi håper dette hjalp deg på veien mot å finne din egen ønsket look, og ønsker deg hjertelig velkommen til alle LASH BAR sine salonger i Norge.

Lash Bar - Oslo

Lash Bar - Mo i Rana

Lash Bar - Elverum

Lash Bar - Frogner

© Lash Bar AS

Lukk meny
×