Behandlinger

web kl

Klassisk vippeextension

På bildet vises ett eksempel på ett fullt Klassisk sett.

På en full klassisk vippeextension-behandling festes
ca. 70 til 100 syntetiske.

 De syntetiske vippene plasseres på dine egne naturlige vipper. Dine egne naturlige hår bestemmer også hvor fyldige og lange vipper man kan fylle på under ett klassisk sett. 

Man kan ikke få flere vipper enn man har fra naturens side, men vippene blir lengre, tydeligere, og gir inntrykk av en perfekt maskara-effekt med en flott bøy.

Dette er behandlingen som gir mest naturlig resultat,
og er en stor favoritt om man ønsker perfekte vipper
med det lille ekstra. 

 Dette er også behandlingen vi anbefaler alle å starte med om man aldri før har prøvd vippeextensions.

Volumvipper

Dette er det siste tilskuddet til vippebransjen. For noen år tilbake fant vippeteknikere som Irina Levchuck, Loreta Jasilionyte og Teresa Smith ut at man kunne bruke ultralette syntetiske hår til å og feste flere syntetiske vippehår sammen på det naturlige vippehåret. Dette uten at det ble for tungt for den naturlige vippen.

Flere av disse verdenskjente teknikerne har utviklet sine helt egne teknikker for å utforme «viftene». Disse viftene kan ikke på noe måte sammenlignes med punktvipper. Disse lages for hånd mens du ligger der til behandling.  

   Volumteknikk er 100% rent håndarbeid og kunstverk skapt i øyeblikket hvor arbeidet utføres. Om du ønsker en tett mørk look er dette rett for deg. 

Her anbefaler vi å ikke velge for lange vipper
for å oppnå max fylde.

web volum 2
web mix

Mixed Combination

LASH BAR SIN BESTSELGER

På bildet vises ett sett med behandlingen Mixed Combination. Dette er en behandling som kombinerer klassisk extensions, med volumvipper.

Her bygger vippeteknikeren opp en mal med enkle klassiske vipper, og fyller deretter inn med volumvipper for å skape fylde.  Volumvipper består av hånd laget vifter med svært delikate og lette hår som legges i en vifte på ett enkelt natur hår. På denne måten skaper man en illusjon av fylde, og av at man har flere vipper enn man har fra naturens side.

De klassiske vippene er tykkere og skaper flott definisjon, mens volumvippene skaper fylde og mørke. Dette er en flott behandling for deg som ønsker å mer fylde, men å enda den flotte definisjonen klassiske vipper skaper.

 

NB: Vi vurdere «helsen» til vippene for hver klient. Om vi mener at dine vipper ikke kan bære en bestemt lengde eller tygde vil vi gi beskjed om dette.
Overdrevent bruk kan skade vippene dine på sikt og vi ber om at du stoler på at vi ønsker det beste for deg og dine vipper.

Vi håper dette hjalp deg på veien mot å finne din egen ønsket look, og ønsker deg hjertelig velkommen til alle LASH BAR sine salonger i Norge.

Lukk meny
×

Handlekurv