BEHANDLINGER

HVORDAN Å VELGE RIKTIG BEHANDLING FOR DEG.

 

Det kan i dag være forrvirrende å velge mellom alle de forskjellige typene behandlinger innen vippeextensions man finner på markedet i dag.  På LASH BAR tilbyr vi en rekke behandlinger innen extensions;  Klassiske vippeextensions, Volum vipper, og også en blanding av de overnevnte som vi kaller for Mixed Combination.

Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du som kunde skal finne behandlingen og type vipper som passer best for deg, uansett utgangspunkt.  Ved booket time vil din vippetekniker hjelpe deg å finne best lengde og form for dine øyne, basert på din øyeform, naturlige vippehår, og ikke minst eget ønske.

For å hjelpe deg å velge ønsket behandling viser vi under eksempler på arbeid utført ved LASH BAR hvor vi viser til de tre forskjellige typene vi utfører på alle våre salonger.  Book ønsket time på vår online booking her:https://lashbar.no/booking/

 

 

KLASSISKE VIPPEEXTENSIONS

10275322_856832961082133_9015136791753439254_o

 

Over vises ett eksempel på ett fullt Klassisk sett.

På en full klassisk vippeextension behandling festes ca 70 til 100 syntetiske hår per øye. Vippene plasseres på ens egne naturhår, og ens egne naturhår bestemmer max fylde man kan oppnå på ett klassisk sett – man kan ikke få flere vipper enn man har fra naturens side, men vippene blir lengre, tydeligere, og gir inntrykk av en perfekt mascaraeffekt med en flott bøy.

Dette er behandlingen som gir mest naturlig resultat, og er en stor favoritt om man ønsker perfekte vipper det lille ekstra.  Dette er også behandlingen vi anbefaler alle å starte med om man aldri før har prøvd vippeextensions.

 

 

VOLUMVIPPER

13384789_10156910695575401_198398020_n

 

Dette er det siste tilskuddet til vippebransjen. For noen år tilbake fant vippeteknikkere som Irina Levchuck, Loreta Jasilionyte Teresa Smith ut at man kunne bruke ultralette syntetiske hår til å og feste flere syntetiske vippehår sammen på det naturlige vippehåret, uten at det ble for tungt for det naturlige håret.

Flere av disse verdenskjente teknikerene har utviklet sine helt egene teknikker og «viftene» som lages har sitt helt egene design skapt av sin oppfinner. Disse viftene kan ikke på noe måte sammenlignes med punktvipper.  Punktvipper er tunge, og kommer som ferdiglagede vifter (ofte med en knute ved roten).   Volumteknikkene er 100% rent håndarbeid og kunstverk skapt i øyeblikket hvor arbeidet utføres. Om du ønsker en tett mørk look er denne rett for deg. Her anbefaler vi å ikke velge for lange vipperfor å oppnå max fyllde.

 

 

MIXED COMBINATION

13023321_10156731608485401_1672068179_n

 

På bildet over vises ett sett med beehandlingen Mixed Combination.  Dette er en behandling som kombinerer enkle vippeextensions (klassiske vipper) og volumvipper (XD/ 2D/3D/Russian volume).

Her bygger vippeteknikeren opp en mal med enkle klassiske vipper, og fyller deretter inn med volumvipper for å skape fylde.  Volumvipper består av håndlagete vifter med svært delikate og lette hår som legges i en vifte på ett enkelt naturhår.  På denne måten skaper man en illusjon av fylde, og av at man har flere vipper enn man har fra naturens side.

De klassiske vippene er tykkere og skaper flott definisjon, mens volumvippene skaper fylde og mørke.  Dette er en flott behandling for deg som ønsker å mer fylde, men å enda den flotte definisjonen klassiske vipper skaper.

 

 

NB: Vi vurdere «helsen» til vippene for hver klient. Om vi mener at dine vipper ikke kan bære en bestemt lengde eller tygde vil vi gi beskjed om dette. Overdrevent bruk kan skade vippene dine på sikt og vi ber om at du stoler på at vi ønsker det beste for deg og dine vipper.

 

 

Vi håper dette hjalp deg på veien mot å finne din egen ønsket look, og ønsker deg hjertelig velkommen til alle LASH BAR sine salonger i Norge.

Book din ønsket behandling i vår online booking her: https://lashbar.no/booking/