Om Lash Bar

Lash bar ble gundet av Katrine Carlie i 2012.

Lash bar er en skjønnhetsalong som hovedsaklig har spesialisert seg på vippeextensions og brynsforming. På Lash Bar er vi kun utdannede og trente teknikere. Våre teknikere trenes og holdes oppdatert gjevnlig. Vi jobber med kvalitetsikrede produkter kjøpt direkte fra levrandørene våres. Lim og ferskvarer er EU godkjente og brukes kun innen anbefalt tidsramme.

Vi tilbyr også andre skjønnhetsbehandlinger som vippeløft og microneedling på Lash Bar, dette for at våre faste kunder skal kunne forholde seg til en klinikk hvor kundeforholdet allerede er innarbeidet.

Om Katrine:

Katrine Carlie, grunder av Lash Bar salong og Akademier har nå gjennom flere år undervist i vippeextension samtidig som at hun er daglig leder for Lash Bar avdeling Oslo. På bakgrunn av hennes utdannelse som frisør, hudpleier, makeup artist med mer, utviklet hun selv sitt eget lærermønster for Akademiet og dets elever.

Katrine har vært aktiv i skjønnhetsbransjen siden 1995. Hun er som nevnt utdannet frisør, makeupartist, negleteknikker, hudpleier og kurset av noen av verdens mest ettertraktede lærere som Loreta Jasilionyte, Hilaree Brand, Maven TD, Lash FX og JB lashes. Hun er også utdannet brysstylist via Billion Dollar Brows, sleek brows, Kelley Baker Brows, Fred Hamelten og Baltic Brows.

Hun har også medvirket som hoveddommer i det danske mesterskapet i vipper siden 2015, hoveddommer i det svenske mesterskapet i 2016 samt medarrangør av norske mesterskapet i vipper 2016 og 2017.

All denne erfaringen og kompetansen samlet gjenspeiler seg i Lash Bar sin kvalitet på salongene og Akademiene. Lash Bar er ett av Norges største og første akademier for utdannelse innen vippeextension.

Velkommen Til Lash Bar