Våre produkter

Lash Bar er stolte av å presentere våre leverandører og samarbeidspartnere.

Gjennom de siste årene har vi vist oss til å være ledende innenfor våres bransje og det har vekket oppsikt hos annerkjente og verdensberømte leverandører av toppkvalitet innen vippe og bryn produkter. Våre samarbeidspartnere har vært og fortsatt er en hovedfaktor til at vi både leverer kvalitet og opprettholder vår posisjon i bransjen samt stadig vekst.

Man kan være verdensmester i vippeteknikk, men det utgjør fortsatt ikke et feilfritt sluttresultat dersom man ikke kan ty til bidragsytende produkter.

På grunnlag av dette kan vi trygt si at levrandørene våre beregnes som Lash Bar familie.

 

FLbyL

Flawless Lashes by Loreta er ett luksusmerke innen vippeprodukter samt ett verdensledende akademi innen bransjen. Vi er coach for vippeteknikk i Norge,og våre ansatte i Lash Bar er personlig lært opp av Loreta Jasilionyte.

HameltenAcademy_embossing

 

 

Fred Hamelten jobber KUN med øyenbryn og har profesjonalisert behandlingen av øyenbrynsforming. Med 25-års erfaring med styling av bryn har han bygget opp en enorm kunnskap og erfaring på området. For å skape en kvalitetssikret øyenbrynsstyling i Norge og utland startet han Fred Hamelten Eyebrow Academy. Vi er den eneste forhandler av Fred Hamelten sine eksklusive verdensberømte produkter i vår bransje.

LashFX_logo

Lash Bar jobber kun med topp kvalitet innen produkter. Vi i lashbar er avhengig av våre produkter når vi utfører vippeteknikk og vi vil gjerne at du som kunde kan få lov til å benytte deg av de du også. Grunnet stor forespørsel ifra våre kunder om våre fantastiske produkter har vi gjort de tilgjengelig for enhver kunde til å handle i våre salonger.